Energie

Electroglobal extinde cu 30% capacitatea fabricii de echipamente electrice din Cluj

Electroglobal extinde cu 30% capacitatea fabricii de...

Autor: Laurentiu Cotu

08.10.2015, 00:06 1073
Furnizorul de materiale şi echipa­mente electrice Electroglobal din Cluj, con­trolat de Radu Ciorba, în asociere cu Ioan Ciorba şi Maksay Csaba, va extinde cu apro­xi­mativ 30% ca­pa­citatea de pro­ducţie. Elec­tro­global fur­nizează aparataj electric de joasă tensiune, motoare electrice, con­ver­tizoare de frec­venţă, automate pro­gramabile, senzori, cor­puri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii.
 
„Suntem concentraţi pe creşterea pro­ductivităţii şi pe automatizarea proceselor în departamentele de fabricaţie şi logistică. Estimăm pentru acest an extinderea cu apro­ximativ 30% a capacităţii de pro­ducţie“, a declarat pentru ZF Transil­vania Radu Ciorba, director executiv şi unul dintre acţionarii Electroglobal.
 
Compania Electroglobal a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 67,5 mil. lei (15,2 mil. euro), un profit net de 1,5 mil. lei (340.000 de euro), având un număr mediu de 65 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice. În primele 9 luni ale acestui an compania a înregistrat o creştere cu 20% a cifrei de afaceri faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi estimează că va menţine acest ritm de creştere şi în trimestrul al patrulea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO