Energie

Electrogrup Cluj, un business de 100 mil. euro: Anul acesta ajungem şi în UK. Dacă piaţa de aici scade, exportăm

Teofil Mureşean, fondator şi acţionar Electrogrup Cluj:  România are nevoie de investiţii în infrastrurtă şi acesta este momentul pentru a le face pentru a ieşi din criză. Noi depindem foarte mult de aceste investiţii.

Teofil Mureşean, fondator şi acţionar Electrogrup Cluj: România are nevoie de investiţii în infrastrurtă şi acesta este momentul pentru a le face pentru a ieşi din criză. Noi depindem foarte mult de aceste investiţii.

Autor: Roxana Petrescu

14.03.2016, 00:05 591
Electrogrup, un business de circa 90-100 de milioane de euro, potrivit celor mai recente informaţii disponible, controlat de fraţii Teofil şi Simion Mureşan din Cluj, îşi va deschide anul acesta o filială în Marea Britanie, după ce firma a aplicat strategii similare pentru pieţele din Germania şi Rusia. Electrogrup este specializat în livrarea de proiecte la cheie pentru sectoarele energiei şi telecomunicaţiilor.
 
„Forţaţi de piaţa în scădere din România, am ieşit la export cu servicii. În ultimii doi ani am deschis subsidiare în alte ţări, în Germania, în Rusia iar de anul acesta vom avea şi Electrogrup UK încercând să exportăm atât know-how, inginerie, dar şi contribuind la infrastura din alte ţări. Asta este ce am găsit să facem în aceşti ani”, spune Teofil Mureşan, fondator şi acţionar al Electrogrup. Declaraţiile au fost făcute în cea de-a cincea ediţie a ZF Power Summit, conferinţa dedicată în exclusivitate sectorului energetic organizată de Ziarul Financiar.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO