Energie

Elisabeta Ghidiu, director de comunicare Transgaz: Ieri a fost aprobat programul nostru de investiţii pe 10 ani

ZF Energie 2019

Elisabeta Ghidiu, director de comunicare Transgaz: Ieri a...

Autor: Răzvan Botea

12.12.2019, 11:49 1303

Elisabeta Ghidiu, director de comunicare al Transgaz, a spus în cadrul evenimentului ZF Energie 2019 că în cursul zilei de miercuri a fost aprobat planul de investiţii al companiei naţionale Transgaz care cuprinde 14 proiecte, printre care BRUA şi un punct de preluare a gazelor din Marea Neagră.

„Programul nostru de investiţii pe 10 ani curinde proiecte de inerconectare a sistemului naţional cu statele vecine, proiecte de dezvoltare a infrastructurii pentru preluarea gazelor naturale din perimetrele off-shore şi dezvoltarea sistemului naţional de transport pe teritoriul naţional pentru a permite accesul consumatorilor la gaze. Ieri a fost comitetul de reglementare pentru aprobarea planului de dezvoltare, un program cu 14 proiecte”, a spus Elisabeta Ghidiu.

Alte declaraţii:

Avansăm şi este important pentru că BRUA nu este o autostrada fără descărcări. La momentul finalizării va intră în sistemul naţional de transport şi va permite descărcări în zone pentru conectarea la conducte şi dezvoltarea şi industrializarea acelor zone.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO