Energie

Enel a investit 20,7 mil. lei în reţelele de distribuţie a energiei electrice din Banat

Enel a investit 20,7 mil. lei în reţelele de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.12.2017, 13:15 290

E-Distribuţie Banat, una dintre companiile de distribuţie de energie electrică din grupul italian Enel, a investit anul acesta 20,7 milioane de lei în modernizarea reţelelor şi a echipamentelor.

„Astfel, în 2017, compania de distribuţie a desfăşurat lucrări de modernizare a două linii electrice aeriene şi a unei staţii de transformare de 110/20kV, precum şi lucrări de înlocuire a aparatajului  de înaltă tensiune din cadrul a trei staţii de transformare, pentru a îmbunătăţi fiabilitatea reţelei şi calitatea serviciului de distribuţie”, spun reprezentanţii E-Distribuţie.

Compania a investit în staţia de transformare 110/20 kV Teba, în liniile electrice aeriene de 110 kV Hasdat – Haţeg şi Jimbolia – Cărpiniş. Compania de distribuţie a investit de asemenea aproximativ 7,1 milioane de lei în lucrări ce au vizat înlocuirea izolaţiei, clemelor şi armăturilor, a conductorilor, precum şi montarea prizelor de pământ în zona cu circulaţie frecventă. Lucrările au presupus, de asemenea vopsirea stâlpilor, montarea de plăcuţe cu inscripţionare sau de avertizare, înlocuirea contragreutăţilor şi a elementelor lipsă din stâlpi, precum şi a elementelor contorsionate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO