Enel a investit 20,7 mil. lei în reţelele de distribuţie a energiei electrice din Banat

Secțiune susținută de Medlife Logo

18 dec 2017 Autor: Alina-Elena VasiliuE-Distribuţie Banat, una dintre companiile de distribuţie de energie electrică din grupul italian Enel, a investit anul acesta 20,7 milioane de lei în modernizarea reţelelor şi a echipamentelor.

„Astfel, în 2017, compania de distribuţie a desfăşurat lucrări de modernizare a două linii electrice aeriene şi a unei staţii de transformare de 110/20kV, precum şi lucrări de înlocuire a aparatajului  de înaltă tensiune din cadrul a trei staţii de transformare, pentru a îmbunătăţi fiabilitatea reţelei şi calitatea serviciului de distribuţie”, spun reprezentanţii E-Distribuţie.

Compania a investit în staţia de transformare 110/20 kV Teba, în liniile electrice aeriene de 110 kV Hasdat – Haţeg şi Jimbolia – Cărpiniş. Compania de distribuţie a investit de asemenea aproximativ 7,1 milioane de lei în lucrări ce au vizat înlocuirea izolaţiei, clemelor şi armăturilor, a conductorilor, precum şi montarea prizelor de pământ în zona cu circulaţie frecventă. Lucrările au presupus, de asemenea vopsirea stâlpilor, montarea de plăcuţe cu inscripţionare sau de avertizare, înlocuirea contragreutăţilor şi a elementelor lipsă din stâlpi, precum şi a elementelor contorsionate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
distribuire
, enel
, energie electrica
, retele
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide