Energie

EnergoBit Cluj: Vor fi proiecte de investiţii în reţelele de distribuţie a energie

Ştefan Gadola

Ştefan Gadola

Autor: Laurentiu Cotu

17.09.2015, 00:06 737
EnergoBit Cluj, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente şi servicii pentru domeniul energetic, controlat de fondul polonez de investiţii Innova Capital, a realizat în primul semestru o cifră de afaceri de aproximativ 36 mil. euro, în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Grupul de firme EnergoBit a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de aproximativ 85 mil. euro şi mizează în acest an pe o uşoară creştere a afacerilor. „Am reuşit să administrăm mai bine costurile legate de pro­ducţia de echi­pa­mente şi de implementarea proiectelor de instalaţii electrice, înregistrând o creştere a eficienţei interne, iar pe plan internaţional am con­tinuat extinderea“, a spus Ştefan Gadola, vicepreşedinte executiv şi unul dintre fondatorii EnergoBit, alături de Péter Pál şi de Ioan Socea. EnergoBit este prezentă pe pieţele din Ungaria, Serbia, Algeria, Ma­cedonia, Ghana, Tunisia, Arabia Saudită, Qatar, Africa, dar şi în Irak. Printre cele mai importante proiecte finalizate de EnergoBit în acest an pe piaţa locală se numără o staţie de cogenerare pe biogaz în judeţul Tulcea şi un parc fotovoltaic în judeţul Iaşi, la Miroslava, investiţiile în cele două proiecte fiind de câteva milioane de euro, conform companiei.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO