Epopeea unui declin. Furnizorul de energie Arelco Power a căzut secerat de faliment, după un an cu afaceri de aproape 1 mld. lei

Secțiune susținută de Medlife Logo

6 ian 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Furnizorul de energie Arelco Power, controlat de Robert Neagoe şi de un offshore cipriot (Robledo Investments), a ajuns în faliment la mai puţin de un an de când şi-a cerut intrarea în insolvenţă. Cu afaceri de peste 800 mil. lei în 2016, compania a fost una dintre primele victime ale crizei de energie de la începutul lui 2017.

„Judecătorul sindic va dispune intrarea în faliment prin procedura generală a debitoarei SC Arelco Power SRL. Va dispune sigilarea bunurilor din averea debitoarei, în sarcina lichidatorului judiciar. Va confirma în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe Trust Insolvency SPRL”, se arată în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă din 27 octombrie 2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
energie
, faliment
, afaceri
, furnizor
, declin
, cadere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide