Energie

Eric Stab, unul dintre cei mai longevivi expaţi locali, părăseşte ENGIE România după un mandat de 13 ani. În acest timp, la conducerea Ministerului Energiei s-au perindat 11 miniştri

Eric Stab, unul dintre cei mai longevivi expaţi locali,...

Autor: Roxana Petrescu

23.05.2023, 00:07 589

Pe 1 iunie, Eric Stab va pune punct mandatului de 13 ani pe care l-a avut la conducerea ENGIE România, pe­rioadă care l-a transformat într-unul din cei mai longevivi expaţi locali.

În acest timp, Eric Stab a interacţionat, prin intermediul funcţiei pe care a deţinut-o la vârful celui mai mare furnizor de gaze din România, cu 11 miniştri, niciunul dintre aceştia nefiind în stare să înceapă şi să ducă la capăt vreo investiţie majoră în domeniu. „A fost un privilegiu pentru mine să fac parte din echipa ENGIE România şi voi rămâne ataşat de tot ce am reuşit să realizăm împreună în cei 13 ani de mandat. Le adresez mulţumiri colegilor mei pentru profesiona­lismul lor, acţionarilor pentru că au susţinut dezvoltarea companiei, instituţiilor partenere, furnizorilor şi clienţilor pentru încrederea acordată, ONG-urilor partenere alături de care am dezvoltat proiecte pentru comunităţile unde suntem prezenţi“, a declarat Eric Stab în comunicatul prin care ENGIE România i-a anunţat plecarea.

Mai departe, Eric Stab va prelua conducerea ENGIE Germania, în locul său fiind numit Nicolas Richard, în prezent director general adjunct ENGIE România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO