EY: Ne aşteptăm la posibile integrări pe verticală şi pe orizontală în domeniul energiei

vineri, 00:05 Autor: Roxana Petrescu

Concurenţa în creştere din domeniul energiei ar putea alimenta integrări atât pe verticală, între furnizori şi producători, cât şi pe orizontală, rezultând astfel mixuri interesante de producţie, cred specialiştii de la EY, una dintre cele mai mari companii de audit şi consultanţă la nivel global.

În zona de producţie, realizarea acestor integrări ar putea avea ca factor şi creşterea fără precedent a preţurilor certificatelor de emisii de CO2, instrumente menite să accelereze trecerea de la producţia de energie pe bază de cărbuni către surse mai puţin poluante.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2018

 
Cuvinte cheie:
energie
, posibilitate
, crestere
, productie
, companii
, furnizori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide