EY: Tranzacţiile din energie au atins nivelul record de 63 mld. dolari în T1, la nivel european. “În România este posibil să vedem tranzacţii în domeniul energiilor regenerabile.”

11 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Valoarea tranzacţiilor din sectorul energiei şi al utilităţilor la nivel european s-a ridicat la nivelul record de 63,1 miliarde de dolari în primul trimestru, 96% din această valoare fiind generată de tranzacţii din domeniul energiei regenerabile, transportului şi distribuţiei şi activelor integrate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
tranzactii
, energie
, record
, valoare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide