Energie

Final de mandat pentru doi dintre cei mai longevivi directori din energie. Frank Hajdinjak pleacă din grupul E.ON după 15 ani, dar va rămâne cu activităţi în România

Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România: Aş putea spune după atâţia ani petrecuţi în România că sunt în mare parte şi eu român, iar E.ON România este copilul meu de suflet.

Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România: Aş putea spune după atâţia ani petrecuţi în România că sunt în mare parte şi eu român, iar E.ON România este copilul meu de suflet.

Autor: Răzvan Botea

23.08.2019, 22:00 501

♦ Venit în România în 2004 şi numit director general al E.ON în 2008, Frank Hajdinjak lasă grupul din energie la afaceri de 1,3 miliarde de euro, 7.000 de angajaţi şi 3,1 milioane de clienţi ♦ Şi Dan Morari, şeful E.ON Energie, pleacă din compania în care lucrează din 2002.

Frank Hajdinjak, directorul gene­ral al E.ON România, îşi încheie la sfârşitul lunii septembrie un mandat de peste zece ani în fruntea operaţiunilor locale ale grupului E.ON, perioadă în care cifra de afaceri a companiei a crescut de la sub 1 mld. euro la peste 1,3 mld. euro în 2018, rezultat care plasează compania într-un cerc restrâns de 20 de firme din economie.

„Venirea în România a fost cea mai bună decizie din cariera mea de până acum. Au fost 15 ani plini de provocări, în care am reuşit împreună cu colegii români să transformăm fostele companii de stat în companii competitive, orientate spre client, pregătite pentru noua lume a energiei. Aş putea spune după atâţia ani petrecuţi în România că sunt în mare parte şi eu român, iar E.ON România este copilul meu de suflet“, a spus Hajdinjak într-un comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO