ANALIZĂ ENERGIE

Frână pe toate pieţele energetice: volumele de carburanţi, energie şi gaz, mai mari în T1/ 2018, dar euforia creşterilor din 2017 a dispărut

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 mai 2018 Autor: Roxana Petrescu

♦ Primele trei luni ale anului, deşi au generat evoluţii pozitive ale principalelor pieţe energetice, au venit la pachet cu un ritm mult mai moderat de creştere a cererii de carburanţi, energie şi gaze ♦ Dacă în cazul gazelor naturale şi al carburanţilor a fost vizibilă o creştere a preţurilor, la energia electrică preţul spot a fost cu 36% mai mic.

Potrivit informaţiilor furnizate de OMV Petrom, cea mai mare companie petrolieră locală, în primul trimestru al anului cererea de carburanţi de pe piaţa locală a fost cu 1,8% mai mare decât cea înregistrată în T1/2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
crestere
, carburanti
, gaze
, piata
, energie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide