Energie

Gaspeco L&D, companie a familiei Borcea, unde mama celebrului Cristi Borcea este principalul acţionar, cumpără afacerea cu GPL a fostului partener din Crimbo Gas Constantin Rizescu

Gaspeco L&D, companie a familiei Borcea, unde mama...

Autor: Ramona Cornea

03.02.2020, 00:05 5248

♦ Compania Gaspeco L&D, controlată de Elena Borcea, mama omului de afaceri Cristi Borcea, a achiziţionat Panebo Gaz, deţinută de un fost partener de afaceri al lui Borcea. Panebo Gaz din Giurgiu are afaceri de 52 mil. lei şi 170 de angajaţi.

 

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care compania Gaspeco L&D, deţinută în proporţie de 49% de Elena Borcea, mama omului de afaceri Cristi Borcea, a preluat Panebo Gaz, firmă controlată în între­gi­me de Constantin Rizescu, fost partener al lui Borcea în cadrul firmei Crimbo Gas.

Gaspeco L&D derulează ope­ra­ţiuni de comercializare Gaz Petrolier Liche­fiat (GPL) pe zona de îmbute­liere şi distri­buţie GPL în butelii, dis­tri­buţie GPL vrac, distribuţie GPL Auto şi comercializarea de GPL cu ridicata.

Compania este deţinută în pro­porţie de 49% de Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, fost finanţator al echipei de fotbal Dinamo, iar un pachet de alte 49% din acţiuni este deţinut de George Corneliu Gâdoiu, un apropiat al lui Borcea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO