Getica 95, furnizor de energie pentru Dedeman şi NEPI, vine la conferinţa ZF. „Piaţa energiei electrice, în tensiune maximă“

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Furnizorul de energie electrică Getica 95 şi-a majorat anul trecut cifra de afaceri cu 17% faţă de 2015, ajungând la un rezultat de 140,5 mil. lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. Getica are în portofoliu clienţi precum Dedeman, Praktiker, grupul Rewe, dar şi dezvoltatorul imobiliar NEPI, pe care l-a preluat anul acesta.

Compania Getica 95, a cărei cotă de piaţă este în creştere, potrivit repre­zen­tanţilor companiei, a fost înfiinţată în 1995, iniţial ca operator pe piaţa de cereale, ulterior extinzându-se şi către domeniul îngră­şă­min­telor chimice şi al energiei – combustibili, gaze naturale şi energie electrică. Getica 95 operează pe piaţa de energie electrică din anul 2010, când a obţinut licenţa de furnizare, iar pe piaţa gazelor naturale din 2012. Getica 95 este deţinută integral de Viorel Tudose.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
dedeman
, furnizor
, nepi
, energie
, piata energiei
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide