Energie

Gheorghe Bezman, lider sindical, Liberty Galaţi: La Galaţi avem nevoie de oamenii viitorului, oameni care să înţeleagă şi să stăpânească noile tehnologii de a produce oţel verde

ZF/Liberty Steel „Industria românească: Investiţii pentru un viitor verde”

Gheorghe Bezman, lider sindical, Liberty Galaţi: La...

Autor: Ramona Cornea

25.01.2022, 18:24 155

Gheorghe Bezman, lider sindical în cadrul Liberty Galaţi, afirmă că organizaţia din care face parte are nevoie de angajaţi care să înţeleagă şi să stăpânească noile tehnologii de a produce oţel verde.

”Noi, la Galaţi, avem nevoie de oamenii viitorului, oameni care trebuie să înţeleagă şi să stăpânească noile tehnologii de a produce oţel verde. Dacă nu ne transformăm, ştim cu toţii că nu vom mai putea rezista pe piaţă. Eu spun că ne închidem singuri dacă nu ne transformăm, suntem conştienţi de acest lucru, de importanţa transformarea”, a declarat Gheorghe Bezman în cadrul conferinţei ZF/Liberty Steel „Industria românească: Investiţii pentru un viitor verde”.

 

Ce a mai declarat Gheorghe Bezman în cadrul conferinţei:

·       În ultimii doi ani, de când a venit Liberty la Galaţi, s-a văzut o schimbare spre bine, una de mentalitate.

·       Dacă toţi factorii decidenţi şi-ar face treaba lor, cu toţii am avea de câştigat: Uniunea Europeană devine mai verde, statul român are o industrie verde.

·       Fără metalurgie un stat este unul fără viitor. Trebuie să perseverăm, să avansăm, să nu rămân la stadiul de discuţie.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO