Grecii de la Sometra investesc 40 milioane de dolari într-o fabrică de reciclare în Copşa Mică

Secțiune susținută de Medlife Logo

23 mai 2018 Autor: Cristina Bellu

Producătorul de zinc şi plumb Sometra Copşa Mică (SOMR), con­tro­lat de grupul grec Mytilineos Holdings, investeşte 40 mil. dolari în dezvoltarea unei capacităţi de producţie fără impact asupra mediului, în Copşa Mică, care va fi construită pe amplasamentul actual al fabricii de metale neferoase din apro­pie­rea localităţii situate în centrul Transilvaniei.

„Angajamentul nostru în respec­tarea standardelor de mediu este o prio­ritate de vârf, în toate activităţile noas­tre, atât în Grecia, cât şi în alte ţări. În acest context, toate angajamentele fă­cute de companie pentru reabilitarea mediului vor fi respectate integral. Noua investiţie de la Copşa Mică este pentru reciclare şi nu va polua mediul”, spune Christos Efstathiadis, director general al Sometra Copşa Mică.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
copsa mica
, fabrica
, reciclare
, investitii
, mediu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide