Energie

Grupul Liberty Steel, proprietarul combinatului siderurgic de la Galaţi, a reunit toate operaţiunile de siderurgie şi minerit din România, Cehia şi Australia sub conducerea unui nou director general pentru a creşte eficienţa

Grupul Liberty Steel, proprietarul combinatului...

Autor: Roxana Rosu

22.05.2020, 13:22 451

Grupul Liberty Steel, proprietarul combinatului siderurgic de la Galaţi, l-a numit pe Paramjit Kahlon în funcţia de Director General pentru Siderurgie Primară şi Minerit Integrat, care va coordona inclusiv activitatea  din România.

Noul rol va reuni toate unităţile Liberty cu flux primar de producere a oţelului şi cele de minerit integrat într-o structură globală, pentru a crea sinergii şi a întări eficienţa operaţională.

Paramjit Kahlon va supraveghea operaţiunile de la Galaţi – România, Ostrava - Republica Cehă, Whyalla şi Tahmoor - Australia.

El este unul dintre cei mai importanţi specialişti din industria siderurgică mondială şi a ocupat funcţii de conducere la ArcelorMittal în perioada 2008 - 2019, inclusiv cea de Director Tehnic, Director de Operaţiuni şi - mai recent - de Director General pentru Comunitatea Statelor Independente din fostul bloc sovietic (C.S.I.) şi Orientul Mijlociu.

Noul manager se va concentra în prima fază pe abordarea crizei COVID -19 şi apoi spre asigurarea unor operaţiuni stabile, pe termen lung, prin investiţii în tehnologii cu emisii reduse de carbon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO