Energie

Infografic: tot ce trebuie să ştiţi despre costurile unui parc eolian

Infografic: tot ce trebuie să ştiţi despre costurile...

Autor: Alexandru Matei

26.06.2013, 12:56 1304

Peste jumătate din investiţia într-un parc eolian merge către turbine, iar aproape trei sferturi din costurile de exploatare se îndreaptă către exploatare şi întreţinere. 

Accesează secţiunea Energie de pe site-ul de ştiri economice cu plată www.zfcorporate.ro pentru a afla mai multe detalii despre sectorul energiei verzi din România:


1. Structura de cost a unei investiţii într-un proiect eolian şi structura costurilor de exploatare

2. Topul celor mai mari proiecte eoliene din România

3. Topul judeţelor din România în funcţie de capacitatea instalată în proiecte eoliene

4. Evoluţia valorii certificatelor verzi emise şi a numărului de producători de energie verde

5. Top zece companii în funcţie de încasările din certificate verzi în 2012

6. Capacitatea instalată în turbine eoliene în UE

7. Cota primelor zece ţări din capacitatea nou instalată în UE în 2012

8. Cele mai mari proiecte eoliene pe uscat din Europa

În secţiunea Energie de pe www.zfcorporate.ro ai acces la 8-10 ştiri noi pe zi despre industrie şi la peste 60 de grafice şi tabele care fac o radiografie a sectorului energetic românesc.

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO