Energie

Ionuţ Tănăsoaica preia conducerea Electromontaj, constructor de reţele electrice cu afaceri de aproape 350 mil. lei în 2021

Ionuţ Tănăsoaica preia conducerea Electromontaj,...

Autor: Cristina Bellu

14.04.2022, 16:31 1027

Electromontaj, companie care proiecteaza, construieşte, transformă şi menţine infrastructura pentru distribuţia energiei electrice, l-a desemnat la conducere pe Ionuţ Adrian Tănăsoaica. El îl înlocuieşte pe Dumitru Corduneanu, care îşi încheie mandatul prin retragerea din activitate, anunţă compania într-un comunicat.

Ionuţ Tănăsoaica s-a alăturat grupului în 2020, în calitate de director financiar, apoi, în scurt timp a devenit director general adjunct, poziţie din care a contribuit activ la realizarea unei cifre de afaceri record a companiei în 2021, de 346 mil. lei (aprox. 70 mil. euro), prin livrarea de proiecte la cheie către clienţii strategici ai Electromontaj.

Înainte de a se alătura Grupului, Ionuţ Tănăsoaica a deţinut mai multe poziţii cheie în companii de consultanţă şi telecomunicaţii printre care EY şi RCS&RDS.

„Printre obiectivele mele ca CEO se numără extinderea business-ului Electromontaj, digitalizarea companiei şi dezvoltarea investiţiilor în zona de producţie şi proiecte internaţionale.” spune Ionuţ Tănăsoaica, noul CEO Electromontaj.

Sub umbrela grupului Electromontaj se mai află Emfor si Iproeb. Activitatea de producţie internă este organizată în mai multe puncte de lucru în ţară precum şi în unităţi de producţie proprii în Bucureşti (Fabrica de Stâlpi Zincaţi) şi în Câmpina (fabrica de Cleme şi Armături), şi o Staţie de Testări pentru Stâlpi Electrici.

Grupul Electromontaj are peste 1.500 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO