Energie

KDF Energy devine prima companie din România selectată să activeze în grupurile de lobby de pe lângă UE şi ONU în domeniul emisiilor de gaze cu efect de seră

26.11.2010, 12:27 253

Compania KDF Energy a fost selectata de catre AsociatiaInternationala de Tranzactionare a Emisiilor (IETA - InternationalEmissions Trading Association) sa fie membru in doua grupuri delucru care fac lobby pe langa Comisia Europeana, respectivConventia Cadru a Natiunilor Unite privind Schimbarile Climatice(UNFCCC - United Nations Framework Climate Change Convention).

"KDF Energy devine astfel prima companie din Romania careia iieste recunoscuta expertiza la acest nivel. Specialistii sai vor fiin pozitia de a participa la deciziile care contureaza politicileviitoare ale UE si ONU in reglementarea pietei emisiilor de gaze cuefect de seră", se arată într-un comunicat al companiei.

"Dialogul este extrem de complicat in acest domeniu si e nevoiede expertiza. Ma bucur ca putem avea un cuvant de spus acolo", adeclarat George Brailoiu, directorul general al companiei.

KDF Energy va participa, astfel, la grupurile IETA: Post-2012& Clean Development Project/Joint Implementation (CDM/JI) siEuropean Union Emissions Trading Scheme (EU-ETS) Phase 3.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO