Energie

Liberty Steel Group a angajat 530 de persoane la combinatul de la Galaţi în acest an şi vrea să mai recruteze 100 de angajaţi în viitorul apropiat

Liberty Steel Group a angajat 530 de persoane la...

Autor: Roxana Rosu

11.11.2021, 12:51 276

Combinatul Liberty Galaţi a angajat 532 de oameni anul acesta şi vrea să să atragă cel puţin alte 100 de persoane, în viitorul apropiat, o parte dintre noile joburi fiind generate de creşterea producţiei companiei şi de accelerarea proiectelor de automatizare şi digitalizare.

Liberty Steel Group, proprietarul combinatului, o echipă de peste 7.000 de oameni în România, din care 1.100 sunt femei. Extinderea echipei este susţinută de obiectivele de creştere, compania vizând o producţie anuală de 3 milioane de tone de oţel, ceea ce reprezintă o creştere majoră faţă de momentul achiziţiei din 2019.

“Viziunea grupului nostru este de a transforma Liberty Galaţi într-o companie a viitorului prin sustenabilitate, digitalizare şi perfecţionare profesională. Avem un plan de transformare - GREENSTEEL - pentru a produce oţel sustenabil, cu o amprentă redusă de carbon, care îmbină tehnologiile inovatoare cu producţia de energie regenerabilă şi reciclarea fierului vechi. Strategia noastră de resurse umane pune echipa LIBERTY în centrul acestei transformări. Ne propunem să consolidăm această echipă, să atragem tineri care să ne susţină în transformarea industriei oţelului şi să investim în perfecţionarea oamenilor noştri, pentru a dezvolta şi utiliza tehnologiile viitorului”, a declarat Paramjit Kahlon, CEO Liberty Steel Group Primary Steel and Mining.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO