Energie

Ministrul Energiei, Virgil Popescu: Hidrocentrala de la Porţile de Fier 1 produce 35% din totalul producţiei de energiei electrică al Hidroelectrica

Ministrul Energiei, Virgil Popescu: Hidrocentrala de la...

Autor: Roxana Rosu

23.01.2023, 16:01 429

Hidrocentrala de la Porţile de Fier 1 produce 35% din totalul producţiei de energiei electrică al Hidroelectrica, a declarat luni ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Acesta a făcut o vizită de lucru inopinată la Porţile de Fier.

Astăzi am făcut o vizită de lucru inopinată la Hidrocentrala Porţile de Fier 1. Am stat de vorbă cu angajaţii şi am cerut o evaluare a condiţiilor de muncă. Astăzi la PF producem 35% din totalul producţiei de energiei electrică al Hidroelectrica”, a spus ministrul pe pagina sa de Facebook.

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, va supune la vot, la mijlocul lunii februarie, în cadrul unei adunări generale a acţionarilor, mai multe proiecte de investiţii în câteva unităţi cheie ale companiei, valoarea acestora fiind de peste 1 mld. lei, arată datele publice.
 
Printre proiecte se află realizarea a două investiţii de 120,5 milioane de lei, respectiv 143 de milioane de lei pentru Porţile de Fier II.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO