MOL Romania a deschis două benzinării tip Fresh Corner

6 oct 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Reţeaua de benzinării MOL a ajuns la 210 staţii de carburanţi pe piaţa locală, după ce a inaugurat două unităţi la Buşteni şi Raşnov. În cele două noi staţii este implementat conceptul Fresh Corner, adică zone cu alimente proaspete. Astfel, MOL are acum 67 de staţii tip Fresh Corner în Romania.

Recent, reprezentanţii MOL Romania spuneau că, pană la sfarşitul anului, compania vrea să ajungă la 100 de benzinării tip Fresh Corner pe piaţa locală.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

 
Cuvinte cheie:
mol
, benzinarii
, romania
, mol romania
, deschidere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide