Energie

Nuclearelectrica lansează aplicaţia pentru mobil Access SNN, destinată relaţiei cu investitorii

Nuclearelectrica lansează aplicaţia pentru mobil Access...

Autor: Bianca Ciocotisan

08.06.2018, 10:59 180

Nulcearelectrica a lansat vineri aplicaţia pentru dispozitive mobile, Access SNN, cu scopul de a facilita comunicarea dintre companie şi investitori, acţionari, presă sau orice persoană interesată de activitatea SNN, arată un comunicat publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

„Aplicaţia a fost creată pentru a raspunde la nevoia în creştere de informaţii rapide, concise şi uşor accesibile pentru acţionari, investitori, reprezentanţii mass-media şi publicul larg, în scopul facilitării accesului de oriunde, la date de interes precum principalele evenimente din activitatea companiei, situaţiile financiare la zi şi istorice, evoluţia preţului acţiunilor, dividende, calculator de investiţii şi alte informaţii descriptive despre SNN”, arată documentul.

Conform reprezentanţilor Nuclearelectrica, în aplicaţie se va putea găsi calendarul financiar al SNN, materialele pentru urmatoarea AGA convocată şi grafice privind evoluţia preţului acţiunilor.

De asemenea, aplicaţia permite transmiterea de mesaje rapide ce vor fi recepţionate de departamentul specializat în relaţia cu investitorii din cadrul companiei şi soluţionate în cel mai scurt timp.

„Ne propunem sa avem o abordare transparentă şi proactivă în dialogul cu stakeholderii noştri, să fim disponibili pe toate canalele de comunicare pentru a oferi informaţii şi a raspunde la intrebări. Aplicaţia pe care o lansăm astăzi reprezintă un instrument pe care l-am gândit pornind de la necesităţile acţionarilor şi investitorilor, dar şi ale celor care vor sa ştie mai multe despre SNN şi sperăm să devină un hub de informaţii pentru dumneavoastră”, a declarat Valentina Dinu, de la departamentul de relaţii cu investitorii.

„Accesul rapid la o bază de date complete despre companie, activităţile şi rezultatele acesteia în vederea facilitării adoptării deciziei de a investi bazată pe informaţii clare, furnizate constant şi în timp util este o responsabilitate a unei companii listate. Transparenţa actului managerial şi responsabilitatea faţă de companie, acţionarii săi şi investitori, ca parte integrantă a guvernanţei corporative, sunt coordonate majore de acţiune în cadrul SNN”, a precizat Cosmin Ghita, director general SNN Nuclearelectrica.

Aplicaţia este gratuită şi poate fi descărcată de pe orice dispozitiv mobil din AppStore sau MagazinPlay, dar şi de pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO