Energie

Oamenii care stabilesc direcţiile de dezvoltare pentru piaţa energiei vin la ZF Power Summit 2022, 22-24 februarie. Unde se vor duce banii?

Oamenii care stabilesc direcţiile de dezvoltare pentru...

Autor: Roxana Petrescu

21.02.2022, 00:07 692

Frans Timmermans, vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, cel care conduce de la cel mai înalt nivel realizarea şi implementarea Green Deal, participă pentru al doilea an consecutiv la ZF Power Summit. Alături de el, cele mai importante autorităţi locale se alătură dezbaterilor ZF Power Summit 2022 pentru a vedea care sunt direcţiile de dezvoltare pentru un sector strategic. ZF Power Summit debutează marţi 22 februarie, pentru prima dată durata evenimentului fiind extinsă la trei zile. Evenimentul va putea fi urmărit pe www.zf.ro, precum şi pe pagina de Facebook a ZF.

Virgil Popescu, ministrul energiei, Barna Tánczos, ministrul mediului, Dan Dragoş Drăgan, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, Ionuţ Sorin-Banciu, secretar de stat în cadrul Ministerului Mediului, şi Elena Popescu, membră în comitetul de investiţii al Fondului de Modernizare au acceptat de asemenea invitaţia ZF la dezbatere într-un moment în care piaţa energiei se află în tensiune maximă.

Lansat în 2012, ZF Power Summit s-a transformat într-una din cele mai credibile platforme de discuţii dedicată în exclusivitate industriei energetice, reuşind an de an să adune în jurul temelor propuse elita sectorului care ţine o întreagă economie în mişcare. Anul acesta, mai mult ca niciodată, evenimentul se va concentra, alături de invitaţii săi, să identifice direcţiile necesare astfel încât oportunităţile aduse de tranziţia energetică să devină instrumente pentru relansarea unui sector aflat acum în tensiune maximă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO