OMV Petrom SA aşteaptă acordul Concurenţei ca să alimenteze avioanele Tarom şi Wizzair care ajung pe aeroportul din Iaşi

Secțiune susținută de Medlife Logo

29 nov 2017 Autor: Roxana Rosu

OMV Petrom SA, singurul producător de ţiţei şi gaze din România, a preluat de la compania Eurospeed SRL, con­trac­tele de furnizare de combustibil de avia­ţie. Astfel, acum, OMV Petrom SA va furniza combustibil către anumite com­panii aeriene şi alte categorii de bene­ficiari, ce operează zboruri pe Aero­portul Internaţional Iaşi. Aero­portul din Iaşi a avut anul trecut 890.000 de pa­sageri, plus 133%. Tran­zacţia din­tre cele două părţi a ajuns acum pe masa Con­siliului Con­curenţei, care analizează.

„În conformitate cu pre­ve­derile Legii Concurenţei, această ope­raţiune este o concentrare eco­no­mi­că ce de­păşeşte pragurile valorice pre­văzute de lege, fiind supusă controlului Con­si­liului Concurenţei. Ca urmare, Auto­ri­tatea de concurenţă va evalua tran­zac­ţia pentru a stabili compatibi­litatea cu un mediu concu­renţial normal“, spun oficialii instituţiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.11.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
iasi
, omv petrom
, petrom
, concurenta
, aeroport
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide