Energie

„Partidul“ micilor benzinari: Reţeaua Rottco ajunge până la finalul lunii la 50 de staţii cu sistemul de carduri Synergy

Paul Pop, fost director în companii precum Lukoil sau Rompetrol, a pus în 2010 bazele Rottco Consult

Paul Pop, fost director în companii precum Lukoil sau Rompetrol, a pus în 2010 bazele Rottco Consult

Autor: Roxana Petrescu

19.01.2017, 00:05 486

Primele tranzacţii comerciale prin car­durile Rottco Synergy au fost realizate săp­tămâna aceasta, sis­temul lansat de un fost exe­cutiv din Rompetrol având ca obiectiv uni­rea a cât mai multe benzinării in­de­pen­dente sub umbrela ace­luiaşi brand.

Reprezentanţii companiei spun că deja 35 de independenţi au intrat sub umbrela Synergy, alţi 15 ben­zi­nari urmând să se alăture siste­mului săp­tămâna viitoare.

„Rottco Synergy Card permite ali­men­tarea cu carburanţi de aceeaşi calitate cu a marilor reţele de distribuţie a produselor petro­liere şi accesul la servicii specifice ope­rării de flote, controlul atent al chel­tuielilor cu carburantul şi ges­tionarea costurilor aferente ex­ploa­tării flotelor de maşini şi ca­mioane“, spun reprezentanţii com­paniei.

Paul Pop, fost director în com­panii precum Lukoil sau Rom­pe­trol, a pus în 2010 bazele Rottco Con­sult, firmă specializată în co­mer­ţul cu produse petroliere, mai ales motorină. În 2015, Rottco a ajuns la o cifră de afaceri de 453 de milioane de lei (circa 100 de milioane de euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO