Energie

Peste 140 de companii şi instituţii din 24 de judeţe şi Bucureşti au încheiat contracte cu E.ON Energie pentru livrarea la cheie a unor centrale fotovoltaice, în valoare totală de 13 milioane de euro

Peste 140 de companii şi instituţii din 24 de judeţe...

Autor: Roxana Rosu

02.04.2021, 11:08 283

Peste 140 de companii şi instituţii din 24 de judeţe şi Bucureşti au încheiat contracte cu E.ON Energie pentru livrarea la cheie a unor centrale fotovoltaice, valoarea totală a proiectelor fiinde de circa 13 milioane de euro.  

Centralele solare on-grid, cu putere între 33 şi 100 KW, vor asigura partenerilor energie regenerabilă pentru consumul propriu, iar energia produsă în surplus va putea fi vândută către furnizorii lor, la un preţ reglementat de autoritatea din domeniu.

“Sprijinim companiile, instituţiile şi clienţii rezidenţiali din România să devină prosumatori. Suntem aici pentru a le oferi soluţii energetice adaptate nevoilor lor. Fiecare parteneriat încheiat pentru producerea de energie solară înseamnă încă un pas pentru un mediu înconjurător mai curat, economii importante prin asigurarea unor surse proprii de energie verde dar şi o sursă de venit”, a declarat Cătălin Iordache, Director General al E.ON Energie România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO