Energie

Prima radiografie a pieţei de petrol, gaze şi electricitate

Prima radiografie a pieţei de petrol, gaze şi electricitate

Prima radiografie a pieţei de petrol, gaze şi electricitate

Autor: Roxana Petrescu

28.02.2012, 00:09 2488

Acestea sunt doar câteva dintre temele abordate în prima ediţie a anuarului ZF Energie 2012, un proiect care-şi propune să realizeze o radiografie a uneia dintre cele mai importante pieţe pentru economia României.

În acest demers, piaţa energiei a fost împărţită în trei capitole majore, petrol, gaze naturale şi energie electrică. În fiecare capitol a fost realizat topul celor mai mari zece sau 15 jucători în funcţie de ultimele rezultate financiare anunţate de companii, cele din 2010. Apoi, fiecare din aceste companii a fost prezentată alături de managementul acestora.

Tendinţele din fiecare piaţă, evoluţia consumului, a producţiei de energie electrică sau de petrol şi gaze naturale, structura producţiei de energie electrică sau ponderea fiecărei categorii de consumatori în piaţa gazelor au fost evidenţiate luând ca reper cele mai recente informaţii furnizate de companii sau rapoarte realizate de autorităţile care supraveghează piaţa energiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO