Prima reţea cu gaz natural comprimat dezvoltată de un antreprenor local prinde contur: din 9 staţii, 6 vor fi gata în 2018

Secțiune susținută de Medlife Logo

12 ian 2018 Autor: Roxana Petrescu

România, al patrulea cel mai mare producător de gaz natural la nivel european, face primii paşi pentru folosirea acestuia în transporturi, în 2018 urmând să fie finalizată învestiţia în 6 staţii care vor folosi această resursă.

„Şase din cele 9 staţii pe care le are proiectul sunt în di­verse stadii de execuţie, dar vor fi gata până la finalul acestui an. Terenurile sunt      achiziţionate pentru toate“, spune Cătălin Văluţanu, business de­velop­ment manager în cadrul grupului din Râmnicu Vâlcea.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
gaze
, antreprenori
, dezvoltare
, prindere
, retea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide