Energie

RAAL Bistriţa, producător de sisteme de răcire: Nu ne-am întrerupt activitatea, dar am fost nevoiţi să ne reducem temporar producţia

RAAL Bistriţa, producător de sisteme de răcire: Nu...

Autor: Alexandra Cepăreanu

19.06.2020, 12:41 281

♦ În cadrul companiei lucrează peste 2.250 de angajaţi ♦ În cele două luni de stare de urgenţă, 650 de angajaţi au fost în şomaj tehnic.

RAAL Bistriţa, producător de sis­teme de răcire pentru in­dustria agricolă, auto şi cons­trucţii, cu afaceri de circa 70 de milioa­ne de euro în 2019, mi­zează pe di­v­er­sificarea por­tofoliului de pro­duse şi esti­mează afaceri în scă­dere cu aproximativ 18% în 2020 ca urmare a efectelor ne­ga­ti­ve ale pandemiei de COVID-19.

„Pentru anul 2020 estimăm afa­ceri de 57 mil. euro. În con­di­ţi­ile actuale este dificil de prog­no­zat care vor fi rezul­­tatele fi­nan­ciare viitoare dar, dacă avem în vedere expe­rien­ţa căpă­tată la criza din 2009, con­tăm pe creş­terea rapidă a co­men­zilor în vii­torul apropiat, dat fiind fle­xi­bi­litatea noastră pen­tru a introduce în fabricaţie pro­duse noi destinate unor pieţe noi“, au spus pentru ZF oficialii companiei. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO