România are de recuperat. Romelectro, unul dintre cei mai mari jucători din energie: Piaţa internaţională este mult mai generoasă în investiţii în energie decât România

Secțiune susținută de Medlife Logo

7 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Romelectro, unul dintre cei mai mari contractori de proiecte energetice din România, spune că piaţa internaţională este mai ofertantă decât România în ceea ce priveşte investiţiile în energie.

„Piaţa internaţională este mult mai generoasă în investiţii, sunt multe regiuni pe glob cu programe de zeci de miliarde de dolari. Firmele româneşti pot intra pe aceste pieţe, cu condiţia armonizării intereselor şi acceptării unor acţiuni coordonate. Avem mulţi parteneri care au înţeles asta şi cu care mergem în afară”, spun reprezentanţii Romelectro.

În 2017, Romelectro a derulat investiţii în centrale termoelectrice pe cărbune şi pe gaze naturale, centrale hidroelectrice, staţii şi linii electrice de transport şi distribuţie.

„Anul 2017 a fost unul de creştere pentru Romelectro. Am continuat reorganizarea internă la nivelul firmei şi al Grupului de firme Romelectro, inclusiv prin gradul mai mare de internalizare a lucrărilor, administrăm mai multe contracte de mare anvergură în ţară şi în străinătate. Pe piaţa externă suntem prezenţi în Kosovo şi Egipt, unde am înfiinţat câte o sucursală, şi în Arabia Saudită, unde am înfiinţat o firmă, Romelectro Arabia LLC la care suntem acţionar majoritar”, spune Cristian Secoşan, directorul general al grupului Romelectro.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
piata
, investitii
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide