Energie

România, la primii paşi pe calea infringementului după modificările OUG 114 pe piaţa gazului: autorităţile au la dispoziţie două luni să trimită un răspuns

Dana Dunel Stancu, liderul practicii de energie şi resurse naturale din cadrul casei de avocatură Biriş Goran:

Este notificarea avertisment, primul pas în procedura de infringement. După notificare, România trebuie să transmită Comisiei în două luni cum a înţeles să răspundă notificării.”

Dana Dunel Stancu, liderul practicii de energie şi resurse naturale din cadrul casei de avocatură Biriş Goran: Este notificarea avertisment, primul pas în procedura de infringement. După notificare, România trebuie să transmită Comisiei în două luni cum a înţeles să răspundă notificării.”

Autor: Roxana Petrescu

08.03.2019, 07:58 458

Primele avertismente din partea Comisiei Europene au venit, confirmând astfel existenţa mai multor probleme din punct de vedere legal în OUG 114 în zona gazelor naturale. Ce urmează?

Ieri, Comisia a decis să tri­mi­tă României o scrisoare de punere în în­târ­ziere pentru nepunerea corectă în aplicare a anumitor cerinţe prevăzute de direc­tiva privind gazele naturale şi de regulamentul privind siguranţa furnizării de gaze.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO