Energie

Romelectro, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte complexe de energie din România: „Încercăm să ne implicăm în execuţia proiectelor din BRUA”

Romelectro, unul dintre cei  mai mari dezvoltatori de...

Autor: Roana Rotaru

07.04.2017, 14:24 859

Cristian Secoşan, directorul general al grupului Romelectro , spune că îşi doreşte să se implice în execuţia proiectelor BRUA,  o conductă care va transporta gazele exploatate din Marea Neagră, despre care se spune că va conecta Bulgaria, România, Ungaria şi Austria.

„Sperăm ceva şi de la BRUA, încercăm să ne căutăm parteneri  prin care să atacăm şi proiecte de tipul acesta. Oricum, atenţia noastră, ca şi proiecte,  rămâne pe proiectele mari şi complexe pentru că acolo vedem şansele cele mai bune. Nu e chiar în zona noastra de competenţă, de aceea ne căutăm parteneri şi încercăm să ne implicăm în execuţia proiectelor din BRUA ”, a declarat şeful Romelectro în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc la sediul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO