Energie

Rompetrol mai caută 31 de „antreprenori“ pe care vrea să-i transforme în dealeri de benzinării

Rompetrol are circa 135 de staţii proprii, la care se adaugă staţii partener

Rompetrol are circa 135 de staţii proprii, la care se adaugă staţii partener

Autor: Roxana Petrescu

05.08.2016, 00:05 2285

Rompetrol, al doilea cel mai mare jucător din piaţa petrolieră locală, spune că până la finalul anului va mai deschide 9 benzinării, după ce în primele şase luni ale anului compania a deschis două unităţi şi a mers mai departe cu lucrările de moder­nizare, investind în perioada analizată 7 mi­lioane de dolari.

„În acest moment, media zilnică a persoanelor care ne trec pragul este de aproximativ 60.000 - 80.000 de persoane. Toate măsurile luate în cadrul modernizării staţiilor ne-au asigurat o creştere a numărului persoanelor care au vizitat staţiile Rompetrol - cu 30% mai mult în luna iunie, comparativ cu începutul anului 2016“, spune Cătălin Dumitru, vice­preşedinte KMG International (fostul grup Rom­petrol).

Potrivit informaţiilor disponibile, Rompetrol are circa 135 de staţii proprii, la care se adaugă staţii partener, express sau baze interne, astfel că în total firma are 700 de puncte de alimentare pe plan naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO