Energie

Schneider Electric: În termeni de performanţă, în România avem cea mai bună filială din sud-estul Europei

Schneider Electric: În termeni de performanţă, în...

Autor: Răzvan Botea

10.10.2019, 16:18 549

În termeni de performanţă, în România Schneider are cea mai bună filială, în cea mai amre parte datorită echipei care coordonează activitatea locală a producătorului şi furnizorului de servicii şi echipamente pentru industria energetică.

„În termeni de performanţă, în sud-estul Europei cea mai bună filialăă a Schneider Electric este în România, având în vedere echipa bună de aici. Ne bucurăm că în Roânia am crescut la un ritm mult mai bun decât a crescut piaţa. Avem o creştere mare şi în date center, cu siguranţă în românia este o piaţă în creştere”, a declarat în cadrul unui eveniment al companiei Petr Hermann, preşedintele Schneider Electric pentru  Europa de Est.

De asemenea, Marius Perşinaru, preşedintele filialei din România, a spus că businessul a mers foarte bine în prima jumătate a acestui an şi se aşteaptă la o nouă creştere.

„Businessul în România a mers foarte bine. Suntem într-o zonă de creştere ca şi industrie de fapt. Toată industria românească este pe creştere, nu am văzut o scădere. Majoritatea lucrurilor pe care le promovăm noi se referă la eficienţa energetică. Mă aştept să avem foarte mult de lucru şi dacă începe să scadă economie”, a spus el în cadrul evenimentului.

Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri în România de 341 mil. lei şi un profit net de 16,2 mil. lei, potrivit datelor publice.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO