Top 5 contracte atribuite de Romgaz anul acesta: pe locul trei este o achiziţie de motorină de 6,5 mil. euro

31 oct 2014 Autor: Roxana Petrescu

Primele cinci contracte ca valoarea atribuite de Romgaz, cel mai mare producător de gaze din România, anul acesta au o valoare totală de 209,5 milioane de lei (circa 48 mil. euro). Chiar dacă, potrivit raportului semestrial, compania a avut cheltuieli cu investiţiile de 532,3 milioane de lei (119 milioane de euro), datele furnizate de companie arată că cele mai importante cinci contracte semnate anul acesta nu au ajuns nici măcar la 50 de milioane de euro.
 
În primele şase luni ale anului Romgaz a raportat un profit net de 870,9 milioane de lei (195 de milioane de euro), cu aproape 40% mai mare comparativ cu perioada similară a anului trecut, iar afacerile producătorului de gaze au ajuns la 2,53 miliarde de lei (566 de milioane de euro).
 
Astfel, cel mai mare contract atribuit anul acesta de Romgaz are o valoare de 96,1 milioane de lei (circa 22 de milioane de euro) şi a fost câştigat de compania Prospecţiuni pentru lucrări în nordul Moldovei, centrul Munteniei şi Oltenia.
 
Al doilea cel mai mare contract atribuit de Romgaz este de 11 milioane de euro şi a fost câştigat de Silcotub Zalău pentru achiziţia de burlane de tubaj pentru sondele de gaze naturale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.10.2014

 
Cuvinte cheie:
contracte
, romgaz
, achizitie
, top
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide