Transgaz, plus 37% la profit

Secțiune susținută de Medlife Logo

15 mai 2014 Autor: Roxana Petrescu

Transgaz, compania naţională de transport al gazelor naturale, a înregistrat în primul trimestru al anului un profit net de 248,8 mil. lei (55,2 mil. euro), în creştere cu 37% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Compania a raportat venituri de 526,7 mil. lei (117 mil. euro), cu 16% mai mari faţă de primele trei luni din 2013.
 
WikiZF: Profilul companiei Transgaz
 
Creşterea veniturilor a venit în ciuda faptului că firma a transportat cu 6% mai puţine gaze naturale, în contextul în care la nivel naţional s-a înregistrat o reducere a consumului de gaze de 9% ca urmare a contracţiei cererii sectorului industrial, precum şi ca efect al iernii mai blânde.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.05.2014

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
transgaz
, profit
, companie
, crestere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide