Energie

Un nou mare exportator cu capital privat românesc: Renaissance Public Service, o firmă din Chiajna, produce electronice de 280 mil. lei pe care le trimite pe pieţele externe

Un nou mare exportator cu capital privat românesc:...

Autor: Cristina Roşca

24.08.2019, 20:02 4182

♦ Compania Renaissance Public Service, controlată de Andreea Steluţa Creangă, a obţinut afaceri de 280 mil. lei în 2018, de şapte ori mai mari decât în 2017 ♦ Firma se află pe locul 12 în topul celor mai mari 20 de exportatori cu capital privat românesc în 2018 ♦ Din informaţiile ZF, compania Renaissance Public Service produce electronice, mai exact televizoare, sub brandul Schneider.

Compania Renaissance Public Service din Chiajna, judeţul Ilfov, a intrat în 2018 în topul celor mai mari exportatori locali direct pe poziţia 239. Mai mult, aceeaşi firmă, con­trolată de antreprenoarea Andreea Steluţa Creangă potrivit datelor de la Registrul Comerţului, şi-a făcut loc anul trecut şi în clasamentul celor mai mari 20 de exportatori cu capital privat românesc pe poziţia 12.

Datele despre Renaissance Public Service sunt extrem de puţine, site-ul propriu afişând doar o adresă fizică, un număr de telefon şi o adresă de e-mail, fără alte detalii. Contactată de ZF, Andreea Steluţa Creangă a spus că va reveni cu informaţii despre activitatea firmei, însă nu a făcut-o până la închiderea ediţiei. Din informaţiile ZF, compania Renaissance Public Service produce electronice, mai exact televizoare, sub brandul Schneider. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO