Energie

Veniturile Adrem Invest au rămas în linie cu 2018, la 40 mil. euro, iar profitabilitatea companiei se plasează la 2-3%

Veniturile Adrem Invest au rămas în linie cu 2018, la 40 mil. euro, iar profitabilitatea companiei se plasează la 2-3%

Corneliu Bodea, CEO al Adrem şi preşedinte CRE: Există multe discuţii legate de modificările OUG 114, dar pot să vă spun cu siguranţă că nu va fi abrogată această măsură - nu cred că un guvern va lua o astfel de măsură, cu atât mai mult cu cât o consider pozitivă, avem o problemă extrem de gravă cu forţa de muncă în acest domeniu.

Autor: Ioana Matei

19.12.2019, 00:05 605

♦ Corneliu Bodea, CEO şi cofondator al Adrem: „Creşterea salariului minim în construcţii ne-a costat 2 mil. lei. Este o măsură bună deoarece principala problemă a industriei era lipsa de angajaţi“ ♦​ În 2019, Adrem a contractat proiecte de aproximativ 115 milioane de euro, cu aproape 10% mai mult faţă de anul anterior.

Veniturile Adrem, grupul specializat în produse, servicii şi soluţii pentru domeniul energetic, controlat de fraţii Corneliu şi Adrian Bodea, s-au menţinut în 2019 la acelaşi nivel ca anul anterior, la aproximativ 40 de milioane de euro, iar profitabilitatea s-a plasat în jurul a 2-3%, potrivit lui Corneliu Bodea,  CEO şi cofondator al companiei. Cea mai mare parte din venituri a fost generată de compania axată pe servicii pentru reţelele de utilităţi Adrem Invest (între 20 şi 25 mil. euro) şi de cea axată pe soluţii pentru infrastructura energtică Adrem Engineering (circa 15-16 mil. euro) în timp ce valoarea veniturilor generate de Adrem Link, axată pe soluţii de eficienţă energetică, optimizare operaţională şi automatizare şi control, a fost de circa 2 mil. euro.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO