Energie

Videoconferinţa Confidex „Despre încrederea în economie în vreme de criză”. Mihaela Virginia Toader, Romgaz: Criza, pentru noi, se suprapune cu sezonul cald, care oricum ne aduce o scădere, dar şi cu Green Deal

Mihaela Virginia Toader, director direcţia Strategie, Relaţii Internaţionale, Fonduri Europene, Romgaz.

Mihaela Virginia Toader, director direcţia Strategie, Relaţii Internaţionale, Fonduri Europene, Romgaz.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.06.2020, 11:06 176

Scăderea consumului de gaze, pe fondul temperaturilor ridicate, se suprapune peste impactul crizei generate de coronavirus, ceea ce afectează businessul producătorului şi furnizorului local de gaze Romgaz, spune Mihaela Virginia Toader, director direcţia Strategie, Relaţii Internaţionale, Fonduri Europene, Romgaz.

„E destul de greu să anticipăm ce se va întâmpla. Criza se suprapune cu sezonul cald, care nouă oricum ne aduce o scădere, dar şi cu Green Deal. Pe primul trimestru al anului ne-am menţinut indicatorii”, a spus Mihaela Toader la videoconferinţa Confidex „Despre încrederea în economie în vreme de criză”.

Ea a adăugat că businessul Romgaz depinde într-o măsură covârşitoare de ce se va întâmplă în toamnă şi în iarnă.

„Pe noi ne-a impactat închiderea marilor noştri consumatori, care nu au mai putut să asigure aceeaşi producţie. Şi ei, la rândul lor, au fost afectaţi de întreruperea lanţurilor de aprovizionare.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO