Energie

Volker Raffel, E.ON România: Avem 150 de proiecte solare în desfăşurare

Volker Raffel, E.ON România: Avem 150 de proiecte solare...

Autor: Roxana Petrescu

12.10.2021, 07:00 252

E.ON România, grup cu un business local de 1,2 miliarde de euro axat pe distribuţia şi furnizarea de energie şi gaze naturale, este implicat în dezvoltarea a 150 de proiecte solare pentru clienţi din sectorul de business, după ce compania deja a finalizat 200 de astfel de investiţii.

Energia solară este una dintre oportunităţile majore de afaceri din sectorul energetic, creşterea galopantă a facturilor determinându-i pe mulţi consumatori să facă pasul spre producţia proprie de electricitate.

„În acest moment, E.ON Energie România (compania de furnizare de energie şi gaz a grupului E.ON pe plan local) are în desfăşurare 150 de proiecte similare (solare) care includ montarea a 70.000 de pa­no­uri solare pentru companiile partenere“, a spus Volker Raffel, cel care a preluat în vara acestui an funcţia de CEO al E.ON România. Declaraţia apare pe contul personal de LinkedIn al lui Volker Raffel.

Anul trecut, cifra de afaceri consolidată a grupului E.ON România a fost de aproape 5,9 miliarde lei (1,2 mi­liarde euro), în scădere cu circa 7% comparativ cu 2019. Pentru anul 2021, grupul estimează o creştere de 9% faţă de cifra de afaceri a anului 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO