ZF Live. Dan Drăgan, consultant pe piaţa energiei: Producătorii îşi maximizează preţurile de vânzare pentru că în acest moment nu există o competiţie foarte mare pe piaţă

7 sep 2018 Autor: Laura Pîrvu

Dan Drăgan: Un impact semnificativ la consumatorul final nu-l va reprezenta doar creşterea de 20%, ci consumatorul final suportă şi TVA-ul pentru această creştere.

Creşterile de preţuri la energie vor fi plătite de consumatorii finali, companiile şi persoanele fizice.

Nivelul hidrologic scăzut din ultima lună şi jumătate a condus la creşterea preţurilor energiei electrice. Produ­că­torii îşi maximizează preţurile de vânzare pentru că în acest moment nu există o competiţie foarte mare piaţă, a spus Dan Drăgan, consultant pe piaţa energiei, în cadrul emisiunii ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.09.2018

 
Cuvinte cheie:
preturi
, piata
, refuz
, consultant
, producatori
, vanzare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide