Energie

ZF Power Summit 2021. Manfred Paasch, CEO E.ON România: Ne uităm la soluţii pentru a stoca energia. Am început să analizăm mai multe proiecte în acest sens

ZF Power Summit 2021. Manfred Paasch, CEO E.ON România:...

Autor: Cristina Bellu

23.02.2021, 14:05 188

Manfred Paasch, CEO al furnizorului de energie electrică şi de gaze naturale E.ON România, companie membră a grupului german E.ON, spune că focusul principal al companiei în ceea ce priveşte sectorul energiei este legat de decarbonizare, inovaţia serviciilor şi digitalizarea distribuţiei.

“Şi în privinţa României ne axăm pe strategia E.ON a grupului. Pe sectorul energiei, principalul focus este proiectul de decarbonizare, inovaţia serviciilor şi digitalizarea distribuţiei. În România vrem să sprijinim clienţii în procesul de decarbonizare si în procesul de descentralizare pentru o eficienţă mai mare. În acestă perioadă de tranziţie, cu siguranţă avem nevoie de gaz. Ne uităm la soluţii pentru a stoca energia şi am început să analizăm deja mai multe proiecte în acest sens”. a spus Manfred Paasch la ZF Power Summit 2021.

Alte declaraţii:

Este important să creştem investiţiile în România şi ne uităm să folosim toate posibilităţile de cofinantare prin fonduri europene.

Am creat mai mult de 190 de proiecte de energie solară pentru clienţii noştri.Avem proiecte de iluminat inteligent pentru a limita consumul, avem soluţii precum E.ON solar home, care prevede instalarea panourilor solare pe case, pentru a avea la început o producţie mica de energie solară.

Avem proiecte în mobilitate- E.ON Drive– o soluţie care acoperă toate necesităţile pentru cineva care are masina electrică, şi proiectul next E – statii electrice de încărcare

O altă zonă pe care ne axăm este cea a reţelelor pentru tranziţia energetică. Apelăm la transformarea unor staţii mai mari de energie, la staţii mai mici. Este important ca reţeaua să devină mai inteligentă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO