Energie

ZF Power Summit 2022. Alexandru Mihai, managing partner Nordis Group: Deşi costul materialelor a crescut mult, noi stabilim preţurile proprietăţilor în funcţie de cerere şi ofertă

ZF Power Summit 2022. Alexandru Mihai, managing partner...

Autor: Răzvan Botea

24.02.2022, 12:14 137

Alexandru Mihai, managing partner al dezvoltatorului imobiliar Nordis Group, a spus, la zF Power Summit 2022, că încearcă să stabilească preţul în funcţie de mecanismul cerere-ofertă şi mai puţin în funcţie de evoluţia preţurilor materiilor prime.

„Preţul materialelor a crescut mult, dar noi încercăm să nu aibă un impact în creşterea preţurilor noastre, iar preţurile să fie formate în funcţie de cerere şi ofertă”, a spus el.

Ce a mai spus Alexandru Mihai la ZF Power Summit 2022:

Pot să spun că toate proiectele Nordis sunt certificate green home. Nu este un lucru simplu, porneşte de la alegerea materialelor,

Impactul preţurilor la energie accentuează dorinţa cumpărătorilor să aibă unităţi şi produse foarte eficiente energetice, pe termen lung.

Eu mă aştept ca dependenţa unor state, cum ar fi Moldova, care este în proporţie de peste 90% dependentă de Rusia pe partea energetică să determine piaţa să îşi dorească această eficienţă energetică pe termen lung. Mă aştept ca oamenii să caute mai mult aceste lucruri în viitor.

Ca şi dezvoltator rezidenţial şi hotelier, putem accesa furnizorii clasici de energie, din zonă.

Ne uităm foarte atent la amprenta de carbon a materialelor pe care le achiziţionăm. Cu privire la furnizori, mare parte din materialele pe care le folosim sunt importate, dar sper că în viitor le vom găsi şi la noi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO