Companii

Ensight vrea să recruteze tineri pentru un program de internship în consultanţă

Ensight vrea să recruteze tineri pentru un program de...

Autor: Corina Mirea

30.03.2016, 10:54 278

Firma de consultanţă Ensight Management Consulting caută studenţi în ani terminali sau absolvenţi de studii de masterat, din ţară, dar şi din străinătate, pentru un program de internship în consultanţă de management şi consultanţă financiară. Programul de internship are o durată de trei luni, iar tinerii care vor deveni interni în cadrul companiei vor fi selectaţi în cadrul unui eveniment organizat pe data de 22 aprilie, în urma rezolvării unui studiu de caz.

“Cei mai buni dintre candidaţi, care vor arăta dinamism, pasiune şi creativitate, vor avea posibilitatea de a lucra alături de consultanţii Ensight pe diferite proiecte timp de trei luni. Vor învăţa metodologia de lucru şi vor beneficia de oportunităţi de dezvoltare profesională”, spun reprezentanţii Ensight.

Tinerii care vor să aplice pentru o poziţie de internship în cadrul firmei Ensight Management Consulting trebuie să completeze un formular accesibil pe site-ul companiei până la data de 13 aprilie 2016. Ensight organizează de şapte ani evenimente de selecţie de stagiari pentru programul de internship.

Portofoliul Ensight cuprinde servicii de consultanţă din arii de activitate precum strategie, operaţiuni, financiar, resurse umane şi tehnologie, oferind soluţii integrate de consultanţă. 

Din anul 2014, Ensight Management Consulting este membru fondator al reţelei de consultanţă în management Nextcontinent, cu 33 de birouri în 28 de ţări şi o echipă de 1.100 de consultanţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO