Companii

Essa Group, ce oferă servicii de merchandising şi de recrutare de personal, îi aduce în funcţia de director de dezvoltare pe Lucian Pavelescu şi Andreea Adam

Essa Group, ce oferă servicii de merchandising şi de...

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.10.2020, 20:06 167

Eugen Saulea, fondatorul companiei Essa Group, cu afaceri de 14,3 mil. euro în 2019, ce oferă servicii de merchandising şi de recrutare de personal, i-a promovat în board-ul companiei pe Lucian Pavelescu şi Andreea Adam, cei doi ocupând funcţia de director de dezvoltare, potrivit unui comunicat de presă.

Andreea Adam va prelua integral funcţia de director de dezvoltare al grupului ESSA de la jumătatea acestei luni (octombrie) şi va fi mandatată să negocieze şi să semneze contracte noi sau proiecte strategice.

De la începutul acestei luni, Lucian Pavelescu reprezintă grupul ESSA în cadrul proceselor de achiziţii şi servicii externe precum leasing, utilităţi, capacitate de depozitare sau curierat.

„Lucian şi Andreea au avut un aport deosebit în formarea echipelor şi în crearea unei apartenenţe la valorile ESSA. Fluctuaţia de personal este de sub 10% în regiunile pe care acestia le-au coordonat, ceea ne ce arată foarte clar că acolo angajaţii simt şi doresc să facă parte din ESSA”, a spus Eugen Saulea.

Andreea Adam face parte din grupul de firme ESSA din 2006, iar primul său job a fost de supervisor  pe servicii de merchandising în Braşov. Un an mai târziu, ea a fost promovată în poziţia de area manager, ajungând astfel să gestioneze judeţe limitrofe oraşului său de reşedinţă – respectiv Braşov.

Între 2008 şi 2010, ea a fost relocată în Bucureşti, în structura de client service merchandising, ocupând poziţia de manager de proiect, iar din 2010 a revenit în Braşov unde ocupă poziţia de director regional pentru Muntenia, Transilvania şi Maramureş, prin care coordonează un număr mediu de peste 370 de angajaţi permanenţi.

De asemenea, Lucian Pavelescu lucrează în ESSA Group tot din 2006. A început iniţial pe poziţia de merchandiser în structura multiclient. Între 2009 şi 2019 a ocupat poziţia de area manager, iar din 2012 şi până în prezent pe cea de director regional pentru Oltenia, Banat şi Crişana, de unde coordonează un număr mediu de 500 de angajaţi permanenţi.

„Piaţa muncii din aceste regiuni este una foarte dificilă, comparabilă cu cea din Bucureşti. Avem judeţele Cluj, Timiş, Braşov – în topul zonelor cu cele mai ridicate salarii şi cu cea mai mică resursă umană disponibilă pentru programele de tipul celor implementate de ESSA. Din fericire, în judeţul Timiş şi Cluj suntem cu cel mai mare rating pe categoria agenţiilor de profil, ceea ce a făcut ca fluctuaţia de personal să fie minimă şi resursa umană disponibilă, în zonă, să ne aleagă ca o primă opţiune atunci când se afla în căutarea unui job. În acest moment, avem toate joburile ocupate”, a adăugat Eugen Saulea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO