Companii

Este oficial: Ford aduce în premieră la Bucureşti un centru de operaţiuni. Birourile vor fi în One Cotroceni Park

Ford merge cu centrul de servicii în One Cotroceni Park

Ford merge cu centrul de servicii în One Cotroceni Park

Autor: Bogdan Alecu

18.02.2022, 16:30 316

♦ La 15 ani de când americanii au preluat uzina de la Craiova, Ford deschide în România şi un centru de servicii care să vină în completarea celui din Budapesta.

Ford Europa va aduce la Bucureşti un centru de servicii şi va închiria bi­rouri în proiectul One Cotroceni Park.

„Putem confirma că în această vară Ford va deschide la Bu­cureşti un centru de opera­ţiuni denumit Ford Business Solutions Center (FBS). FBS Center din Bucureşti se va alătura centrului deschis anul trecut la Budapesta şi va deveni parte din reţeaua globală FBS, care deserveşte numeroase ţări şi arii de business din întreaga lume. Organizaţia europeană este condusă de Dieter Rogmann, director Ford business solutions Europe, care are o experienţă de 27 de ani în cadrul Ford Motor Company“, au declarat pentru ZF oficialii Ford.

Deschiderea unui centru de servicii repre­zintă cea mai nouă inves­tiţie a Ford în România, după cele din uzina de la Craiova. În judeţul Dolj, americanii au anunţat anul trecut o nouă investiţie de 300 mil. dolari pentru ca din 2023 fabrica să producă o nouă utilitară uşoară, care anul următor va deveni şi primul autovehicul electric produs în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO