Companii

Este piata de clinici private supraincalzita la fel ca imobiliarele?

27.05.2010, 23:48 51

Wargha Enayati, fondatorul retelei de clinici medicale privateCentrul Medical Unirea (CMU), este de parere ca dupa finalizareatuturor investitiilor anuntate in acest sector, piata ar putea sacada, asa cum s-a intamplat in imobiliare. Piata imobilara a fosttimp de mai multi ani domeniul "fierbinte" al economiei, atragandinvestitii de miliarde de euro, pana in 2009 cand a urmat o caderedramatica.

"Din pacate se vor face toate aceste investitii, insa este omiscare foarte periculoasa. Am sentimentul ca este ca inimobiliare. Piata a crescut in fiecare an. Este ca un balon desapun si ma astept ca la un moment dat sa explodeze", a spusEnayati intr-un interviu acordat ZF.

Potrivit datelor centralizate de ZF, principalii operatori dindomeniu au anuntat proiecte de peste 150 mil. euro in unitatimedicale, dintre care peste 70 mil. euro numai anul acesta. Intotal s-au anuntat peste 13 clinici anul acesta, dar proiectele despital care se intind pana in 2011 sunt in numar de sapte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO