Companii

Eugen Banciu, acţionarul Farmaciilor Dona, ocupă şi funcţia de CEO după plecarea Mihaelei Ungureanu. După cinci ani la conducerea Farmaciilor Dona din poziţia de CEO, Mihaela Ungureanu urmează o carieră internaţională

Eugen Banciu, de profesie medic, a fondat în 1992 Farmaciile Dona, iar în 1996 distribuitorul de medicamente Farmexpert, pe care l-a vândut în 2013.

Eugen Banciu, de profesie medic, a fondat în 1992 Farmaciile Dona, iar în 1996 distribuitorul de medicamente Farmexpert, pe care l-a vândut în 2013.

Autor: Georgiana Mihalache

27.09.2021, 13:30 1503

Mihaela Ungureanu nu mai este CEO-ul farmaciilor Dona (SIEPCOFAR), al patrulea jucător din retailul farmaceutic. Funcţia a fost preluată chiar de fondatorul companiei, medicul Eugen Banciu.

„Conducerea a fost preluată de domnul Eugen Banciu“, a fost răspunsul trimis de reprezentanţii Dona la întrebarea ZF. Mihaela Ungureanu este licenţiată a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi are un MBA la Harvard. Ea a fost aleasă în fruntea operaţiunilor locale ale Farmaciilor Dona în urmă cu cinci ani, în 2016, după ce anterior ocupase funcţia de CFO al companiei. Potrivit profilului de LinkedIn, din iunie 2021 este director al relaţiilor comerciale în cadrul Consu­latului României în Connecticut, Statele Unite ale Americii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO