Companii

Eurolines merge spre afaceri de 100 de milioane de euro anul acesta

Dragoş Anastasiu, proprietarul Eurolines

Dragoş Anastasiu, proprietarul Eurolines

Autor: Cristina Bellu

26.10.2015, 00:00 235

Grupul Eurolines, cu afaceri de 94 milioane de euro în 2014 din turism şi transportul de persoane cu autocarul, va atinge anul acesta, potrivit estimărilor companiei, vânzări de 100 de milioane de euro.

„În 2014 am atins 94 de milioane de euro pe grup, cu o creştere de 30% per total. Anul acesta împlinim 20 de ani de activitate şi estimăm o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro“, spune Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines. Anastasiu precizează că factorul principal pe care s-a bazat compania în realizarea creşterii de 30% din 2014 a fost brandul.

„Pentru creştere ne-am bazat pe brand. Clientul cumpără brandul în sensul de siguranţă. Turismul este o industrie în care se plăteşte în avans. Noi promovăm această practică. Atunci când plăteşti în avans contează foarte mult încrederea pe care o ai în compania respectivă şi în serviciile pe care aceasta ţi le oferă.“

Antreprenorul a intrat în domeniul turismului în 1995 odată cu fondarea companiei Touring Europabus România care, după doi ani de activitate, a devenit membră a uneia dintre cele mai importante reţele de transport internaţional de persoane - Eurolines. 

 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO